H Favorite qView Full Size
Seaside planting bed.
H Favorite qView Full Size
This lawn was the back parking lot which is now replaced with a parking garage on the other side of the building. This moves the non point source pollution away from the sea side of the building.
H Favorite qView Full Size
This is an existing photo of an overgrown tennis court. You can barely see the light house at the left center of the photo.
H Favorite qView Full Size
Once we removed the trees and tennis court we created a lawn for the hotel users and for wedding ceremonies with the lighthouse as a feature for the hotel.
H Favorite qView Full Size
New plantings and walk to the new deck where the parking lot was.
H Favorite qView Full Size
Plantings screen the new parking deck.
H Favorite qView Full Size
Photo of existing entrance to underground parking.
H Favorite qView Full Size
New entrance to hotel and renovated entrance to underground parking.
H Favorite qView Full Size
Photo of existing entrance drive.
H Favorite qView Full Size
Renovated entrance drive with nautical masts as arrival markers. Sidewalks and illuminated bollards. Site walls and plantings screen valet parking and parking garage.
H Favorite qView Full Size
Existing photo of the existing rear parking lot.
H Favorite qView Full Size
The new lawn and pedestrian access where old rear parking lot was.
H Favorite qView Full Size
CAD drawing of main entrance to hotel.

Favorited by 16 people

More Projects From Chris J. Machold