H Favorite qView Full Size
The Price Center and site.
H Favorite qView Full Size
Front entry walk as seen from the inside. Granite bench with uplights, granite paving bands and landscape creates meeting area outside the entry.
H Favorite qView Full Size
Front entry walk landscape.
H Favorite qView Full Size
A berm, granite plaza, and naturalized plantings create an urban oasis behind the building. Walks connect campus buildings.
H Favorite qView Full Size
Rear granite plaza and site walls provide a space for students and researchers to gather and its all built on structure.
H Favorite qView Full Size
Granite stair and custom stainless steel hand rail mirror the stair inside the building separated only by glass.
H Favorite qView Full Size
Landscape view looking toward the glass joint of the building from the rear entry.
H Favorite qView Full Size
Forchheimer Building Main entrance walk we completely redesigned. Here you see the donor benches with out glass donor plaques behind them. Concrete unit pavers and landscape. I detailed the benches.
H Favorite qView Full Size
This is the entry canopy Jim Heroux helped Payette design for the Forchheimer building.
H Favorite qView Full Size
This shows the Main St. effect of aligning the buildings entrances. You can also see the glass donor plaques detailed into the benches.
H Favorite qView Full Size
Entry pylon to announce the Main St. walk on Morris Park Ave. Detailed in stainless steel and ipe wood. I coordinated the details with the structural engineer and granite signage not installed yet on this photo to the left of the pylon.
H Favorite qView Full Size
Materials plan for the Price Center.
H Favorite qView Full Size
Granite Stair section over structure I drew.
H Favorite qView Full Size
Over all plan for the site. I drew it all in autocad.
H Favorite qView Full Size
Detail sheet of walls and automatic security gates I designed.
H Favorite qView Full Size
Enlargement of paving plans.
H Favorite qView Full Size
Landscape drainage system I designed for on structure landscape.
H Favorite qView Full Size
Forchheimer landscape plan.
H Favorite qView Full Size
Materials layout plan I created.
H Favorite qView Full Size
Rear granite plaza enlargement.

Favorited by 16 people

More Projects From Chris J. Machold