H Favorite qView Full Size
Site design for an Andover residence which includes creating edges to an expansive back yard that needed containment of views and screening of neighboring properties. This was accomplished with proposed stone walls and plantings to draw the eye. The client also wanted entertaining space off their new deck in the form of a blue stone patio and fire pit for friends and family. 2011
H Favorite qView Full Size
Enlargement of Patio Design at an Andover Residence. Including natural Stone and stone dust fire pit area under birch trees.
H Favorite qView Full Size
This is a progress sketch n for the Andover, MA project.
H Favorite qView Full Size
This project I designed for a client in Hanover, MA. The client wanted a deck, paver front walk with stairs, and plantings not provided by the home builder. 2002
H Favorite qView Full Size
I designed this project for a client in Medford, MA after they built a large addition on their existing home. They wanted to add a patio off the new screen porch, stairs from the driveway to the back yard, fencing, new driveway, screening plantings for their yard which is right on the road, and summer flowering plants for color all year. 2010.
H Favorite qView Full Size
I designed this project for a client in Chatham, MA at their existing guest cottage. They wanted to enhance the landscape and reconfigure an out door shower area. The boat storage drive was enhanced and brambles were cleared to create the garden which takes advantage of the southern exposure. 2011
H Favorite qView Full Size
i designed this project for a client in Needham, MA who was looking for outdoor entertaining spaces and paved connections around their house. The deck and fire pit area focuses the user away from the close proximity neighbors and toward the center of the space. 2010
H Favorite qView Full Size
I designed this project for a client in Chelmsford, MA who looked to redesign their existing pool area. We created space at the pool level with walls to pull back the existing grade, added a connecting stair, organized and supplemented plantings to enhance the area and mitigate the steep hillsides adjacent to the pool. 2012-2013
H Favorite qView Full Size
I designed this project for a client in Chelmsford, MA. the client wanted Fung Shui screening of the road and cars for the property. I also sited stone walls for the new entry driveway to create clean edges, planting beds all around the site, and a stone patio off a screen porch with a shade garden. Hand Drawn Sketch. 2004.

Favorited by 16 people

More Projects From Chris J. Machold