Roland Garros tennis players' bench - The future players’ bench provides a refrigirated space powered by a photovoltaic panel in order to store in bottles and snacks. Thanks to the backlit touch pad and the automatic sliding, the player can open and close the compartment with just a finger light touch and adjust the temperature at his will. The central unit splits the seat into two spaces: one for the player and the other for the bag. The backrest’s structure integrates a soft silicone-made racket holder.
Roland Garros tennis players' bench - Jury Special Prize of the RG Lab 2050 design contest 2011
Roland Garros tennis players' bench - Jury Special Prize of the RG Lab 2050 design contest 2011
Roland Garros tennis players' bench - Jury Special Prize of the RG Lab 2050 design contest 2011
Roland Garros tennis players' bench - Jury Special Prize of the RG Lab 2050 design contest 2011
Roland Garros tennis players' bench - Mock-up. Jury Special Prize of the RG Lab 2050 design contest 2011
Banc Roland Garros / French Open tennis bench

Banc pour le court centrale du tournoi Roland Garros, en partenariat avec la Fédération Française de Tennis. Prix spéciale du jury au concours RG lab.©Geoffrey Graven

View Website
Geoffrey Graven
Furniture designer Paris, France