• About
  • Portfolio
  • Stream
C57-4

The entrance to C57-4 building is through a lobby with restrained design highlighted with details in wood and forge welcoming the inhabitants and leading them towards the vertical circulations formed by lifts and service staircase. In the interior of each floor, all of the units structural level was reconditioned to generate wide corridors dominated by an inside patio —that works also as a meeting point and relaxing area— with a red brick carpet down the shade of a tree.

Each apartment uses a very specific material palette with neutral colors to promote a great visual field amplitude linked to a pure architecture with no staging resources that allows to appreciate the virtues of the original construction at the same time that facilitates a respectful intervention with the preexistence.

View Website
Gerardo Boué
Boué arquitectos Mexico City, Mexico