• About
  • Portfolio
  • Stream
Hilton Waldorf Bullet Time Infinity Room 2018

Bullet Time Infinity Mirror Room Experience & Social Activation

A mesmerizing mirrored entryway leads to a 90° 15-DSLR “bullet-time” photo rig inside of a circular infinity room constructed on the second floor of the Waldorf Astoria Beverly Hills.

Mission: Transport Hilton Honors guests to a different place and time: a classic speakeasy with a futuristic twist, hidden passageways and surprises around every corner.

Construct the event in a matter of hours within (and without damaging) a ballroom and conference suite on the second floor of the hotel. Integrate existing, immovable chandelier.

A cunning plan was hatched to build the 11-sided mirrored room around the existing light fixture without actually touching it. Trusswork did the heavy lifting while Art Deco paneling kept the surprise a secret until the last moment.

Mirrored panels, LEDs and Edison bulbs set the atmosphere while the immersive space and instant bullet-time GIFs were a hit on social media.

View Website
Available
Full-time
Justin Jakobson
Industrial + Experiential Design Los Angeles, CA