Interior Design maisonette style loft

The apartment is located in the attic room of the apartment house, which has previously been intended for the artist’s studio. For this reason the premises have high ceilings, allowing a second level. Panoramic windows of the two walls allow a huge amount of natural light, which was taken into account and as much as possible is supported by the interior solutions. The apartment is decorated in an eclectic style with a good dose of irony – for example, one of the walls painted black, and lines from a customer’s favourite songs are written in gold over it.
The first level is divided into three zones. In the central part there is the entrance to the apartment, the bathroom and the cloak room. To the right of the entrance – a zone of kitchen and dining room. The kitchen with the construction of the “island” divides the space. To the left of the entrance there is a living room area with a fireplace. Here is the stairway to the second level, where there is the bedroom and the workplace.

View Website
Natalia Mitina
KONCEPCIJA Riga, Latvia